What a wonderful world

https://twitter.com/NurIzzahZR/status/506357315268657152

Sedih,

test test….. mcm kidding jeeee…

Terharu bila moon cakap mcm tu….

5 ICT

Dah fadup dah.. bosan kalau terlalu slow sangat pemikiran orang ni… baik aku move on…. buat aku rase lagi tak tenteram… Nak fikir pasal dia je…, selagi aku boley hormat, aku hormat.. selagi aku percaya aku percaya. selagi aku boley cakap aku cakap… aku pon nak hidup bahagia.. kalau dah masing2 selfish, aku mcm org bodoh nak ikot perasaan masing2, mampos la.. sedangkan aku korang tak pikir… hrmmm nasuha wani dengan dila jugak paham….. malas nak cakap banyak masing2 boley fikir matang… fikir positive… malas nak layan, mase depan lagi penting, in syaa Allah aku akan corakkan yang terbaik dengan mase depan aku…. amin..

10 april

Selamat melangkah satu tapak menuju kematian jija…
Haha, happy birthday to my self..
Moga panjang umur, moga dimurahkan rezeki,harap benda baik selalu berlaku, amin…
Aku bersyukur kepadamu Ya Allah..

Hari ni 28 march

Beberapa hari je dah bulan april… Resah hati menyeliputi diri. Ape yang akan berlaku, berapa banyak kejutan, berapa banyak kepedihan, berapa banyak kesengsaraan, berapa banyak dugaan, berapa banyak kebahagian, berapa banyak kemanisan, kita semua akan tempuhi juga.. Harapan yang mengunung sentiasa ada, semangat yang membara menyeluruh membakar, Kerana Tuhan yang maha Esa sentiasa ada, Aku akan cuba sedaya upaya… Amin ya Allah, amin….